SLEMHOSTA & HALSIRRITATION

Vad kan skapa halsirritation och hur kan den lindras?

Långa dagar fulla med möten där rösten används i ett och allt mer digital kontakt med nära och kära? Det är inte bara förkylningar som orsakar obehag i halsen. Klåda och irritation i hals och svalg kan bero på fler saker såsom överansträngning av rösten, pollen, torr kontorsluft, byggdamm och rökning.

Fiordaman (1)

Vardagen är full av miljöer som kan orsaka en känsla av irritation i hals och svalg. Speciellt för yrkesgrupper där rösten är avgörande. Irritation och klåda i halsen kan innebära ett hinder för somliga yrken såsom lärare, säljare, kundservicemedarbetare, präster, coacher, frisörer och vårdpersonal.

Vad är Fiorda?

Fiorda är en receptfri mjuk sugtablett som används vid irritation i hals och svalg. Ta Fiorda när du upplever obehag i hals och svalg samt önskar lindring. Finns i smaken svartvinbär och innehåller varken laktos eller animaliska ämnen.

Läs mer om Fiorda här

Irritation i halsen

Irritation i halsen kan uppstå och upplevas olika beroende på den bakomliggande orsaken. Skiljt från halsont vid exempelvis en förkylning, handlar irritation i hals och svalg mer om en känsla av obehag och kan visa sig genom harklingar, tillfällig hosta och raspig eller torr känsla i halsen. Somliga kan till exempel tycka att det är påfrestande att tala genom skyddsutrustning. Då kan det vara gott att ha ett kosttillskott att tillgå, som lenar och lugnar halsirritationen.

Pinsamt att harkla och hosta

Vid irritation och klåda i halsen kan man få en känsla av att behöva harkla sig eller hosta till. Harklingen kan upplevas besvärande i din vardag, jobbdag eller vid dagliga aktiviteter. De flesta känner igen den pinsamma och obekväma situationen under möten eller i tysta rum där en hostning kan uppfattas som du är sjuk, när du inte är det. Fiorda är ett behovsanpassat kosttillskott som smörjer, lenar och lugnar halsirritation när du behöver det som mest.


DET HÄR ÄR FIORDA®

Fiorda är en mjuk sugtablett som används vid irritation i hals och svalg. Fiorda är ett växtbaserat kosttillskott innehållande islandslav. Ta Fiorda när du upplever obehag i hals och svalg och önskar lindring. Fiorda har en god smak av svartvinbär.

SE-AM-Fiorda
  • Lenar halsen
  • Smörjer slemhinnan
  • Lugnar irritationen
Beställ Fiorda här
Överskrid inte rekommenderad dygnsdos. Använd inte om du är allergisk mot någon av ingredienserna. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad och balanserad kost och sund livsstil.  För vuxna, ungdomar och barn över 4 år. Överdriven konsumtion kan ha en laxerande effekt. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Relaterade artiklar

SE-AM-Fiorda
Fiorda® – Frågor & svar
SLEMHOSTA & HALSIRRITATION
Har du frågor om nyheten Fiorda? Här har vi samlat de vanligaste frågorna (FAQ) med tillhörande svar.
FI_irritert_hals_kvinne_bla_skjorte_V2_547x364_AM
Fiorda – smörj hals och svalg
SLEMHOSTA & HALSIRRITATION
Fiorda innehåller islandslav som lenar, smörjer och lugnar irritation i hals och svalg, direkt vid första harklet!

WEB-SE-202302-56-1