Arkiv

Kategorier

Meta

Fiorda – smörj hals och svalg

Smörj hals och svalg med nyheten Fiorda!

Äntligen är nyheten Fiorda här! Fiorda innehåller islandslav som lenar, smörjer och lugnar irritation i hals och svalg, direkt vid första harklet*!

Det är inte bara förkylningar som orsakar obehag i halsen. Överansträngning, byggdamm, eller torr kontorsluft kan också irritera. Ja, vardagen är full av miljöer som kan orsaka en känsla av irritation i hals och svalg.

Irritation i halsen

Irritation i halsen kan upplevas på olika sätt. Det handlar inte om halsont som redan brutit ut. Mer om en känsla av strävhet och torrhet i hals och svalg; många beskriver det som känslan av att vilja harkla sig. Det är där nyheten Fiorda kommer in i bilden! Fiorda är en helt ny sugtablett med smak av svartvinbär som smörjer slemhinnan i hals och svalg och lugnar irritationen.

  • Lenar halsen 
  • Smörjer slemhinnan 
  • Lugnar irritationen

Dosering: 1 sugtablett åt gången. Max dygnsdos: 6 sugtabletter.

Innehåller islandslav

Fiorda innehåller islandslav. Varje sugtablett innehåller 100 mg extrakt av islandslav som ger en skön lenande känsla när halsen känns irriterad.

God smak  

Fiorda gör inte bara gott utan är också god! Fiorda smakar svartvinbär och innehåller inte läkemedelsklassade substanser. Fiorda kan användas vid alla typer av irritation i hals och svalg.  

Här köps Fiorda 

Nyheten Fiorda finns att köpa på apotek.

* Harkel = ljudet som uppstår då luft stöts upp ur hals och stämband aktiveras. Sker ofta i försök att rensa/återfuktafukta hals och återfå rösten. Harklet är inte sällan en reaktion på känslan av torrhet, strävhet och obehag i halsen.


Överskrid inte rekommenderad dygnsdos. Använd inte om allergisk mot någon av ingredienserna. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad och balanserad kost och sund livsstil. För vuxna, ungdomar och barn över 4 år. Överdriven konsumtion kan ha en laxerande effekt.  Förvaras utom räckhåll för små barn.  

Publicerad september 10, 2020
Senast uppdaterad september 13, 2021

Dessa sidor är avsedda för vårdpersonal