Arkiv

Kategorier

Meta

Pressmeddelande Fiorda

Ny sugtablett lugnar halsirritation!

Det finns flera orsaker till halsirritation däribland överansträngning, byggdamm, eller torr kontorsluft. Irritationen kan leda till behov att harkla eller hosta, vilket kan upplevas opassande.  Nu lanseras en ny växtbaserad sugtablett som kan hjälpa till att undvika obehag.

Nyheten Fiorda växtbaserat kosttillskott

Nu introduceras Fiorda på den svenska marknaden! Fiorda är ett växtbaserat kosttillskott innehållande islandslav som är känt för att lindra irritation i slemhinnan. Fiorda är en sugtablett som lenar halsen, smörjer slemhinnan och lugnar irritationen! Perfekt när den irriterande harklingen gör sig påmind. Sugtabletten smakar svartvinbär.

  • Lenar halsen
  • Smörjer slemhinnan 
  • Lugnar irritationen

Dosering: 1 sugtablett åt gången. Max dygnsdos: 6 sugtabletter.

Irritation av slemhinnor som hals och svalg

Irritation i halsen kan upplevas på olika sätt. Det handlar inte om halsont som redan brutit ut. Mer om en känsla av strävhet och torrhet i hals och svalg; många beskriver det som känslan av att vilja harkla sig. Låt Fiorda sugtablett smälta i munnen och upplev den lenande känslan i hals och svalg.

Fiorda en apoteksprodukt

Fiorda är ett kosttillskott som säljs enbart på apotek.

För mer information, bilder och kontaktperson, klicka här


 Överskrid inte rekommenderad dygnsdos. Använd inte om allergisk mot någon av ingredienserna. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad och balanserad kost och sund livsstil. För vuxna, ungdomar och barn över 4 år. Överdriven konsumtion kan ha en laxerande effekt.  Förvaras utom räckhåll för små barn.  

Publicerad november 5, 2020
Senast uppdaterad november 6, 2020

Dessa sidor är avsedda för vårdpersonal