Arkiv

Kategorier

Meta

Om Sana Pharma Medical

Forsker plantebaserte legemidler

Om Sana Pharma Medical

Sana Pharma Medical AS är en läkemedelsgrossist som säljer växtbaserade receptfria läkemedel. Vår önskan är att hjälpa människor till en bättre vardag genom att behandla besvär på ett skonsamt sätt. Vårt huvudkontor är beläget i Oslo.

Våra läkemedel säljs på apotek

Alla Sana Pharma Medicals produkter kan köpas på apotek och hos våra försäljningsagenter utan recept från läkare. Vi ser alltid till att hålla läkare och vårdpersonal i Norden uppdaterade om kliniska studier som berör våra medicinska produkter, så tala gärna med din läkare.

Registrerade vid Läkemedelsverket

Våra läkemedel tillverkas enligt den goda tillverkningssed (GMP) som krävs för läkemedelstillverkning. Alla läkemedel på den svenska marknaden ska kontrolleras och registreras hos Läkemedelsverket innan de godkänns för försäljning. Både säkerhet och verkan utvärderas efter stränga krav innan ett sådant tillstånd ges. Sana Pharma Medical säljer läkemedel som är kontrollerade av Läkemedelsverket och registrerat som traditionella växtbaserade läkemedel eller godkända som väletablerade växtbaserade läkemedel.

Information om våra läkemedel

På våra webbsidor kan du läsa mer om läkemedlen och behandlingsområdena. Information om våra läkemedel finns också hos Läkemedelsverket (läkemedelsverket.se). Om du är vårdpersonal kan du hitta produktresumé och information i avsnittet för vårdpersonal.

Växtbaserade läkemedel

Över hälften av alla läkemedel som säljs på marknaden idag kommer från eller liknar verksamma ämnen som hämtats från naturen. Samtliga medicinska produkter och läkemedel som distribueras av Sana Pharma Medical har växtbaserade verksamma ämnen, och de är registrerade, både vid svenska och europeiska läkemedelsmyndigheter, som växtbaserade läkemedel.

 

Publicerad oktober 13, 2016
Senast uppdaterad december 16, 2020

Dessa sidor är avsedda för vårdpersonal